menu

Detachering

IT Resource Company heeft een duidelijke focus: specialisten in de infrastructurele hoek. We hebben projectmanagers en projectmedewerkers beschikbaar voor migratie- en consolidatietrajecten en voor het inrichten van compleet nieuwe omgevingen. Vanzelfsprekend werken onze professionals volgens een gestructureerde aanpak en worden ze vakkundig begeleid en zijn ze goed opgeleid.

Nieuws

ROPARUN LIVE TV

maandag 15 mei 2017, 12:22:18
IT Resource Company ondersteunt dit jaar de Roparun en dan specifiek de mannen die vanaf de motor iedere dag live ... » meer informatie

ICT’er vindt het snelst nieuwe baan

woensdag 09 oktober 2013, 04:38:30
Werknemers in de ict-sector zijn het best bemiddelbaar op de arbeidsmarkt, personeel in het onderwijs en in de maatschappelijke dienstverlening ... » meer informatie

Aanvullende IT resourcevraagstukken

IT Resource Company heeft ook het antwoord op uw aanvullende IT resourcevraagstukken. We werken naast ons team van vaste professionals met een flexibele schil van ruim 2000 gekwalificeerde professionals. U hebt dus snel de juiste specialist aan tafel ongeacht het expertise gebied. Onder andere de onderstaande functies kunnen door IT Resource Company op detacheringsbasis worden ingevuld:

Management & directie

Service managers, Delivery managers, IT managers, projectmanagers, IT directie, CIO en business unit en ICT divisie directie.

Team- / projectleiding

Teamleiders, coördinatoren, meewerkend voorman en (technisch) projectleiders.

Beheer & Support

Systeembeheerders, databasebeheerders, netwerkbeheerders, migratiespecialisten, (technisch en functioneel) applicatiebeheerders, helpdeskmedewerkers en werkplekbeheerders.

Development en Testen

(Lead) Developers, architecten, software engineers, analisten, en testers.

Ook het inzetten van specialisten op het snijvlak van business en IT behoort tot de mogelijkheden.

Uw totale IT personeelsbezetting is onze zorg!