menu

Werving & Selectie

In de vakbladen lezen we dat er een tekort dreigt aan gekwalificeerd IT- en sales personeel. De vergrijzing treedt toe en de instroom op hogescholen en universiteiten is traditioneel laag. Geldt dit straks ook voor uw organisatie?

Nieuws

ROPARUN LIVE TV

maandag 15 mei 2017, 12:22:18
IT Resource Company ondersteunt dit jaar de Roparun en dan specifiek de mannen die vanaf de motor iedere dag live ... » meer informatie

ICT’er vindt het snelst nieuwe baan

woensdag 09 oktober 2013, 04:38:30
Werknemers in de ict-sector zijn het best bemiddelbaar op de arbeidsmarkt, personeel in het onderwijs en in de maatschappelijke dienstverlening ... » meer informatie

Advertising

IT Resource company heeft meerdere mogelijkheden om uw vacature onder de aandacht te brengen bij een groter publiek en/of specifieke doelgroep.
  • Een advertentie op Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Linkedin en social media (Facebook, Twitter en onze eigen website.
  • Het adverteren in een dag- of weekblad waardoor het bereik vele malen hoger wordt. Dit verhoogt vanzelfsprekend de kans op slagen. IT Resource Company helpt u graag bij het opstellen van de advertentie. Het tarief van deze mogelijkheid is op aanvraag omdat het mede afhankelijk is van de advertentie (blad, vorm en bereik).